Tajna misija

slika tajni agent

“Tajna misija” je tjedni zadatak za vaše učenike. Njihov zadatak – misija sastoji se u služenju drugima kroz tjedana dana bez da ih to drugi zamole. Pri tom učenici trebaju paziti da ih nitko ne otkrije (tajna misija). Ova aktivnost je zgodna u tjednu kad razgovaramo o misijama i pomaganju drugima. U nastavku teksta pronaći ćete radne listove koje trebate isprintati i podijeliti. Za svakog učenika trebate kupiti ili napraviti omotnicu A4 formata.

  1. Tajna služba – naljepnica za omotnicu: zalijepite ovaj radni list na omotnicu i napišite ime učenika na za to predviđeno mjesto.
  2. Pismo tajne službe: ovo je pozivnica vašim učenicima s uputama kako obaviti zadatak. Na ovaj list učenici lijepe obavljene zadatke.
  3. Lista sa zadacima: na radnom listu se nalazi nekoliko zadataka. Potaknite učenike da dopune prazna polja s vlastitim idejama kako pomoći drugima.
  4. Tajni agent je bio ovdje – kartica: nakon svakog obavljenog zadatka, tajni agent (učenik) ostavlja karticu na mjestu gdje je pomogao nekome.

Ovo je ideja koju slobodno možete mijenjati, dopuniti, prilagoditi.

Ideja preuzeta s ovog mjesta.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s